Якщо бажаєте вишукане дзеркало – саме дзеркало в металевій рамі може бути одним із рішень, елементом стилю та краси. В сучасному світі вимоги до використання дзеркал стали ще більш вибагливіші. Дуже часто виникають питання як зробити звичайний  і невеликий простір ванних кімнат нестандартним, вітальню чи будь-яке інше приміщення більш комфортним, зручним, підпорядкувати інтер’єр різноманітним стилям сучасності.

Саме дзеркала  в металевій рамі можуть стати тим самим рішенням, що задовольнить багато потреб та задумів споживача! Металева рама або «полоса» для дзеркала виробляється з металу - алюмінію, який має ряд корисних властивостей: легкість, нетоксичність, стійкість до корозії та перепадів температур. Його можна пофарбувати в будь-який колір, а рамі надати будь-якої форми! Отже, дзеркала в металевій рамі можуть бути не лише у формі кола, капсули, багатогранника. Завдяки легкості в обробці алюмінієва рама дозволить втілити у життя найсміливіші задуми дизайнера.

Дзеркало в рамі з металу   Дзеркало в рамі з металу   Дзеркало в рамі з металу        

Дзеркала в металевих рамах просто створені для ванних кімнат та інших приміщень, яким характерні перепади температури та вологості. Алюміній має чудову стійкість до корозії, витримує високу вологість, є жароміцним. В такі рами на дзеркалі може бути вбудоване led-підсвічування, яке чудово доповнить наявні переваги виробу.

Дзеркала великих розмірів облаштовуються тонкою металевою рамою - це зручно, і виглядає неймовірно. Рама у вигляді широкої смуги, що обрамлює дзеркало, додає виробу особливе сприйняття та створює незабутнє враження.

Сьогодні не можна уявити інтер'єри ЛОФТ, скандинавський чи мінімалізм без дзеркал в металевих рамах. Особлива пропозиція – ми виробляємо підлогові або торговельні дзеркала в металевих рамах. Ці дзеркала відрізняються від настінних тим, що мають спеціальні конструкції, які дозволяють рухати дзеркало по поверхні (завдяки наявним коліщатам), або змінювати кут нахилу для зручності користувача.

Дзеркало в рамі з металу   Дзеркало в рамі з металу   Дзеркало в рамі з металу

Наші дзеркала в алюмінієвих рамах мають наступні характеристики:

  • Вологостійкість та стійкість до агресивних середовищ;
  • Ідеальне відображення;
  • Срібне дзеркальне покриття;
  • Довговічність покриття, відсутність плям і потьмяніння з часом.

Отже, якщо у Вас виникли запитання – телефонуйте, або пишіть на вайбер чи в дірект @kievglass. Проконсультуємо, дамо відповіді на всі ваші  питання!