Фацет на дзеркалі: що це таке та як він виглядає?

Фацет - це спеціальна техніка обробки дзеркал. Завдяки їй, вироби набувають завершеного вигляду, привертають увагу вишуканою формою та дивовижною грою світла.

З французького слово "фацет" перекладається як "грань" або "площину гранованої речі". Це особлива техніка декоративної обробки, яку використовують у ювелірній справі, щоб надати напівдорогоцінним та дорогоцінним каменям завершеного вигляду. Майже відразу ж техніку фацету взяли на озброєння виробники скла та дзеркал. Вироби, оброблені у такий спосіб, виглядали дуже ефектно, вражали переливами кольору та світла.

зеркало с фацетом  зеркало с фацетом  зеркало с фацетом  

Дзеркала з фацетом можуть бути різних розмірів та форм: квадратне, кругле, прямокутне, овальне. Набір окремих дзеркальних деталей (квадратів, ромбів, прямокутників) з обробленими фацетом кромками, зібраних у цільну композицію, називається дзеркальне панно. Воно дуже прикрасить інтер'єр!

У нашому магазині ви можете купити дзеркала з фацетом або замовити потрібний розмір і форму. Дзеркальне полотно високої якості, вологостійке, стійке до корозії та старіння, подряпин, задимлення; відрізняється чудовою якістю відображення без дефектів та спотворень.

 зеркало с фацетом  зеркальное панно

У магазині є дзеркало з фацетом невеликих розмірів. На дзеркала з фацетом часто бувають знижки, що дуже приємно та важливо нашим покупцям!